Den nya hemsidan om min biodling.

Min gamla hemsida som var alldelses för dåligt uppdaterad är numera borttagen.

Jag gör ett nytt försök genom att börja om från början. Det är i dag den 1:a mars 2012 och mycket är det som har hänt sedan jag uppdaterade min hemsida sist.

Vad som hänt? Jag har flyttat mina bopålar från Storvik i Gästrikland till Tjuvsten, Rengsjö i Hälsingland. Jag har blivit sambo med Kajsa, mina katter har blivit sambo med hennes katt Lovis. Mina bin har blivit grannar med byns andra bin.

Den nya hemsidan är egentligen en blog. Den ligger fortfarande på Loopia webhotell. Blogleverantör är Word Press som har massor med utseenden att välja på. Allt utom webhotellet är gratisprodukter, så tänker en Linuxnörd. Jag vill inte vara beroende av någon mjukvarujätte för att fungera. 🙂

 

Publicerat den
Kategoriserat som Diverse

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *