Address
304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Mina kupor

Jag använder Nacka-kupor i storleken 3/4 Langstroth.

 

 

 

 

 

 

Jag använder universalbotten som (tycker jag) man måste modifiera lite för att undvika vildbygge/drönarbygge under låda 1. Jag sätter in en mellanbotten av formplyfa som vilar på fyra spikar som sitter genom bottenväggen. Jag sätter dessutom igen det övre flustret. Mellanbotten är så utformad att binas väg till ramarna ligger längst bak i kupan. Detta gör att man undviker röveri. En liten skrift om den här bottenkonstruktionen finns här, mitt bidrag till den hittar du på sidan 10.

Jag använder bänkarna som finns i samma skrift på sidan 12. Det är dock inte den typen av bänk på bilden ovan. Det är dags att ta nya bilder……

 

 

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *