Vad händer?

Slungrummet börjar ta form. Jag bygger det i ett utrymme som tidigare har inrymt två kossor och en kalv alternativt en häst. Jag har tagit ner taket, ökat på takhöjden, isolerat och nu ska undertaket in. Jag har rivit ner innerpanelen, för att uttrycka det enkelt, den luktade ladugård!! Efter lite fix ska väggarna kläs med vit MDF-panel och taket blir också vitt. Ny belysning efter det, tillräckligt många elluttag, då är vi på gång. Golvet, av betong, ojämt och lutande, jag vet inte än, flytspackel eller regla upp det, vi får se.

Nya kunder kommer, inte i en strid ström, men dom hittar mig. Senast en butik som ska ha nyslungad honung från midsommar.

Koltrasten sjunger!

Publicerat den
Kategoriserat som Biodling

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *