Februari

11 februari, det snöar, 30 nya cm snö när jag kom hem i går kväll, Jag har varit på resande fot sedan tisdag morgon. Först mitt vanliga jobb och sedan torsdag kväll Biodlingsföretagarnas årliga konferens.
I år var vi på Billingehus i Skövde. Bra arrangemang, bra mat, mat ofta, mer utställningsyta, intressanta föredrag, ny ordförande och flera nya styrelsemedlemmar.
Men, framför allt, många möten med biodlare som är både större och mindre än mig, både äldre och yngre än mig, både kvinnor/tjejer och män/gubbar, biodlare som gärna delar med sig av tips om vad/hur man kan göra just i min sits och hur trevligt är det inte att upptäcka att man kan dela med sig av sina egna erfarenheter till biodlare som vill växa.
Dyrt? Ja, det kostar en del att deltaga men jag tycker det är värt det. För långt söderut, för dyr resa, ja men det är värt det.

Nu ser jag fram mot studieresan till Slovenien i april.

Publicerat den
Kategoriserat som Diverse

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *