Varför skriver jag inget?

Det har varit en jobbig vår/försommar. Det har inte med biodling att göra. Det har inte med Rengsjö att göra. Det har att göra med mitt ordinarie arbete, med osolidariska arbets”kamrater”. Men skit i det, nu…….
Det är i dag när jag skriver detta bara 93 dagar (netto) kvar till min pension. Den 18:e december 2013 gör jag min sista dag på det statliga verk som jag tjänat sedan juni 1977. Jag tycker i och för sig inte det statliga verk jag började på 1977 har speciellt mycket gemensamt med det som det är i dag. Men jag har fram till för kanske två år sedan tyckt att utvecklingen gick åt rätt håll. Nu är jag mycket tveksam.

Om jag är gammal och bitter?

Nej absolut inte, bara bitter!

Publicerat den
Kategoriserat som Diverse

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *